nathalie en kurt gaan circleair travel blog

x-rated
PG - PARENTAL GUIDANCE REQUIRED

THIS TEXT CONTAINS EXPLICICT LANGUAGE AND SEXUAL REFERENCES!


Het leven in de Outback is niet makkelijk, laten we daar duidelijk in zijn. En als het vandaag al geen lachertje is, dan was dat tijdens de goudkoorts aan het eind van de achttiende eeuw al helemaal een halve hel. Armoede, absolute droogte, onmenselijke werkomstandigheden. Een mens zou zich voor minder aan de drank en de vrouwen gaan wijden.

En dat is net wat wij gaan doen; dan toch wat het die vrouwen betreft. Als mijnwerker het oudste beroep op aarde is, dan is dat van prostituee ongetwijfeld het op een na oudste. Kalgoorlie-Boulder heeft in die bedrijfstak een stevige reputatie te verdedigen. Tijdens de goudkoorts zaten hier in eerste instantie alleen maar mannen. Hard zoekend en wroetend in de hoop hun golden nugget te vinden. En meteen meer dan voldoende reden om het dagelijks op een zuipen en een wijverij te gaan zetten. Was het niet om de vondst van een nugget te vieren, dan toch om het niet vinden ervan te vergeten.

Twee van de oorspronkelijke bordelen van het stadje zijn vandaag nog steeds "operatief" en hebben een nieuwe lucratieve markt aan inkomsten aangeboord: het toerisme. De dames van plezier hebben zich met plezier "opengesteld" voor gegidst bezoek.

Het spreekt vanzelf dat een bordeelbezoek Kurt niet meteen zou afschrikken. Met expliciete instemming van Nathalie dan nog. A dream come true. Het moet gezegd: nog nooit zo'n vrijgevochten Libertijnse dame geweten als Lientje. Kurt had zich volledig opgedirkt voor wat ongetwijfeld een topper in deze reis zou worden. Proper gewassen, verse T-shirt, niemand die het zou merken dat we al weken aan een stuk uit een camionetteke leven. Hij moest en zou een goed figuur slaan.

Langtrees of Kalgoorlie blijkt zo'n...euh... poepsjiek etablissement te zijn. De reclamefolder belooft ons "a stimulating experience in handen van een deskundige gids. Dat alleen al was meer dan voldoende om Kurt's fantasie tot Himalaya-hoogten te brengen. De diepe decolletes, sexy topjes en smachtende ogen van de mademoiselle op de folder deden de rest: Kurt stond in vuur en vlam en was meer dan paraat voor de ervaring van zijn leven.

Een grotere koude douche kon hij zich echter niet inbeelden. Bij het betreden van het pand werden we niet verwelkomd door een stoeipoes Grand Cru, maar gewoon door een madame van minder bekoorlijke komaf. Geen netpanty's, geen sensueel negligeetje. De beminnelijke glimlach van de folder was al helemaal een verre droom. In plaats daarvan kregen we een inkijk in wat een tandarts "een stevige uitdaging" zou noemen. Die vrouw mocht wel eens oraal gaan met een tube Colgate! Hoe Kurt zich voelde, valt in een woord weer te geven: gepakt. Ze zit al veertien jaar in de business, zei ze, al zouden we later vernemen dat dat als poetsvrouw is. Het etablissement zelf was opgevat als een lustoord met verschillende themakamers: een boksring, een Afghaanse kamer met real-time videowall, een ode aan Parijse CanCan. Of, zoals de madam van het bordeel twee huizen verder ons vertelde: "nooit een vent gehad die na afloop van de feiten zeurde over de kleur van het behang." Waarna zij wel een meer dan fascinerende en intrigerende rondleiding door haar stulpje gaf. Nog nooit zo voldaan geweest van toerisme. Klassedame.

Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |